Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вільні вакансії

Вівторок, 24 квітня 2018, 17:10

На Львівщині оголосили про більше 30 вільних вакансій

вільні вакансії

Станом на сьогодні шукають працівників Львівелектротранс, Укрпошта, Агенство економічної безпеки.

Про це повідомляє Львівський міський центр зайнятості.

ФОП Марич Ярослав Ярославович запропонував мешканцям Львівщини вакансію слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів.

ТзОВ "Щедро" шукає 10 працівників: оператор котельні, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, слюсар-ремонтник, вантажник, слюсар-ремонтник з ремонту і експлуатації флотаційної установки, токар, майстер з ремонту устаткування, машиніст розфасувально-пакувальних машин, транспортувальник, клеїльник паперу, картону, здавач готової продукції.

Львівська дирекція ПАТ "Укрпошта" запрошує на роботу начальника відділення поштового зв’язку, заступника начальника відділення поштового зв’язку, листоношу, оператора поштового зв’язку, вантажника (сортувальника).

ЛКП "Львівелектротранс" шукає водіїв тролейбуса, а ТОВ "Будівельна компанія "ВІП-Альянс" – арматурника та муляра. 

У "Ресторану Української кухні", що у смт. Брюховичі, з'явилися вакансії кухарів, офіціантів та грильщика, а "Агенство економічної безпеки" запрошує на роботу охоронців на об’єкти у місті та області.

ТзОВ "Укрриба" оголосило про вільну вакансію водія автотранспортних засобів для перевезення свіжо-мороженої риби, птиці, м'яса.

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону шукає кухаря, мийника посуду, офіціанта, пекаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.