Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Fujikura

Fujikura

Прес-реліз,   Середа, 25 квітня 2018, 12:55

Фуджікура Аутомотів Україна Львів відсвяткувала два роки роботи у Львові

Fujikura

Компанія Фуджікура Аутомотів Україна Львів днями відсвяткувала свій другий День народження​ у великій та дружній команді працівників.

В рамках святкування відбувалося багато цікавих акцій для колективу компанії. Працівники взяли участь у святковій лотереї та виграли цінні подарунки для дому, як от ноутбук, мобільний телефон, планшет, кавоварку, барбекю тощо.  

На території був розміщений інстабокс, отож усі охочі могли зробити веселі фото з колегами по роботі і одразу їх отримати на руки.

День народження компанії – це був день гарного настрою та невимушеного спілкування, працівники охоче ділилися своїм досвідом професійного зростаннями у великій команді, будували плани на майбутнє та частувалися солодощами.

«Ми дякуємо усім працівникам дружньої сім’ї Фуджікура за спільну працю та зусилля.  Два роки – це лише початок великої історії, яку ми творимо разом. Ми разом пройшли непростий шлях становлення нашої команди, багато дискутували, аби щоразу вдосконалюватися, щоб нашим працівникам було комфортно працювати. Ми разом досягали перших висот у виробництві та житті. Бажаємо усім не зупинятися на досягнутому, самовдосконалюватися й реалізовувати мрії та плани. Компанія Фуджікура завжди відкрита для вас!», – прокоментували у компанії.

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 р. у Японії і на сьогоднішній день  має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Fujikura Automotive Ukraine Lviv відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв’язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод. На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.