Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Четвер, 26 квітня 2018, 12:37

Екс-чиновника управління земресурсів Львівщини звинуватили у махінаціях із землею

земельна ділянка

Через дії екс-керівника підрозділу управління земельних ресурсів на Львівщині держава втратила понад 200 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівської області.

Зокрема, посадовець погодив документ, на підставі якого місцева рада уклала договір купівлі-продажу земельної ділянки площею в 1,0106 га із комерційним підприємством для будівництва та обслуговування готельно-санаторного комплексу.

Як встановили правоохоронці, чиновник грубо порушив земельне законодавство: на цій ділянці були відсутні об’єкти нерухомого майна, що є власністю комерційного підприємства, а також відсутні погодження сусіднього землекористувача, позитивні висновки землевпорядної експертизи та звіти з експертної грошової оцінки.

Наразі правоохоронці повідомили посадовцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Йому загрожує до 5 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.