Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

PwC

zerkalo.mk.ua

П'ятниця, 27 квітня 2018, 10:14

Британська консалтингова компанія відкриває свій центр у Львові

PwC

Англійська мережа компаній PwC у найближчі кілька років планує залучити понад 350 молодих українських фахівців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора під час Форуму центрів спільного обслуговування представники компанії PwC оголосили про відкриття Центру надання послуг у Львові.

Центр надання послуг PwC у Львові стане першим центром надання послуг в Україні. Він виконуватиме широкий спектр завдань для податкових та консультаційних проектів PwC у Центральній та Східній Європі. Така міжнародна співпраця допоможе Україні зміцнити ділові зв’язки, як з іншими країнами регіону, так і з глобальною бізнес-спільнотою в цілому.

"Ми обрали Львів для відкриття нашого Центру, проаналізувавши декілька інших претендентів у Центральній та Східній Європі. Ключові переваги Львова, які зумовили наш вибір – доступ до високоосвічених місцевих кадрів, зручне розташування, відкрите ділове середовище, значні можливості для інновацій, і підвищення ролі України в регіональному бізнес співтоваристві", – заявив відповідальний за консалтингову практику Центрів спільного надання послуг Адам Яміол.

PwC – це мережа компаній, які надають якісні страхові, консультаційні та податкові послуги. PwC вже має позитивний досвід у створенні власних внутрішніх Центрів надання послуг у всьому світі.

Нагадаємо, що у жовтні 2017 року, компанія повідомила, що обрала Львів як місце розташування свого третього внутрішнього Центру надання послуг у Центральній та Східній Європі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.