Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

Прес-реліз,   П'ятниця, 4 травня 2018, 16:39

«Наш край» вкотре увійшов у п’ятірку переможців на місцевих виборах

Наш край

Експерти впевнені, що «Наш край» одна з партій, що є головним претендентом на прохід до Ради на наступних виборах.

Про це повідомляє прес-служба політичної партії «Наш край».

Черговий раунд виборів в ОТГ 29 квітня знову підтвердив високу електоральну підтримку партії «Наш край», яка стабільно входить до першої п’ятірки лідерів.

Експерти впевнені, що лідери виборів в ОТГ – партії, які отримали реальну, а не згідно із соцопитуваннями, електоральну прихильність та є головними претендентами на прохід до наступної Ради. На їхню думку, результати виборів в ОТГ чітко закріпили головну політичну тенденцію – «Наш край» впевнено набирає прихильників та проходить до нового складу парламенту.

За словами голови виконкому Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Ореста Матвіїшина, результати виборів свідчать, що «Наш край» якісно залучає до своїх лав місцевих політиків. Експерти відзначають, що процес залучання місцевих лідерів фіксується не тільки у сільських громадах, але й у містах.

«Загалом, «Наш край» має підтримку виборців в усіх областях України. Це підтверджує стабільне потрапляння до п’ятірки лідерів на виборах в ОТГ», – зазначає Орест Матвіїшин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.