Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

День пам'яті та примирення

Прес-реліз,   Вівторок, 8 травня 2018, 11:45

Львівська організація Радикальної партії Ляшка вітає львів'ян з Днем пам’яті і примирення

День пам'яті та примирення

Голова Львівської обласної організації Радикальної партії Ляшка Микола Іщук привітав львів'ян та мешканці Львівщини з нагоди Дня пам’яті і примирення.

Дорогі  ветерани, прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам’яті і примирення!

8 травня ми разом з усім світом схиляємо голови у скорботі за жертвами Другої світової війни, висловлюємо повагу борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про тих, хто став жертвами війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

Ми безмежно вдячні кожному солдатові, кожному учаснику визвольної боротьби, кожному герою, який пожертвував своїм життям заради нашої свободи, благополуччя та миру. Нехай пам'ять про їх подвиги вічно живе у прийдешніх поколіннях.

Сьогодні, нажаль,  маємо тисячі жертв вже новітньої війни і наше  завдання --- відстояти мир, повернути спокій в кожну  українську сім’ю та опікуватися правами тих, хто постраждав внаслідок путінської окупації.

Дорогі ветерани, вашу визвольну місію нині гідно продовжують внуки і правнуки, які не шкодуючи своїх сил, самовіддано і професійно захищають східні кордони нашої країни, її  територіальну цілісність.

Нехай День пам’яті та примирення стане для всіх нас святом єднання, яке дозволить нам перемогти агресора! Здоров’я вам, миру, та довгих років життя!

Пам’ятаємо. Перемагаємо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.