Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Четвер, 10 травня 2018, 16:08

Львівську фірму оштрафували за неякісну проектну документацію

будівництво

ДАБІ виявила порушення у проектній документації на будівництво складу в селі Сокільники.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Будінспектори провели позапланову перевірку щодо законності видачі містобудівних умов і обмежень на будівництво адміністративно-складської будівлі в селі Сокільники Львівської області.

Як з'ясувалося, проектна організація ТзОВ «Макро-Будомат» передала замовнику проектну документацію, розроблену з порушенням вимог законодавства, відтак ДАБІ видала постанову про накладення штрафу на організацію.

Однак фірма, не погодившись із рішенням будінспекторів, подала до суду. Сьогодні Львівський апеляційний адміністративний суд підтвердив правомірність дій ДАБІ та зобов'язав ТзОВ «Макро-Будомат» оштрафувати на 151 560 грн.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ «Макро-Будомат» зареєстроване у Львові, власниками фірми є Уляна Заставна і Тетяна Ковальчук, а займається вона діяльністю у сфері архітектури та будівництвом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.