Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

vkurse.ua

Середа, 26 вересня 2012, 17:25

Оновлений спорткомплекс відкрили в Ходорові

У Ходорові відкрили спортивний комплекс з оновленим футбольним полем та іншими майданчика.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На території спорткомплексу працюють оновлені баскетбольно-волейбольний майданчик, два сучасних майданчики із синтетичним покриттям (42х22м), а також встановлене тренажерне обладнання (10х10м).

«Майданчики із синтетичним покриттям та із тренажерним обладнанням були спорудженні за кошти обласного та міського бюджетів в межах виконання обласної програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки. Облаштування футбольного поля, його освітлення та баскетбольно-волейбольного майданчика було виконано за кошти міського бюджету», – зазначено у повідомленні.

Після святкувань відкриття оновленого спорткомплексу вже були проведені турнір з міні-футболу серед дитячих команд, в якому взяли участь 4 дитячі футбольні команди, турнір з міні-футболу серед ветеранів, в якому взяли участь ветеранська команда Львівської обласної ради, ветеранська команда Жидачівської райдержадміністрації та ветерани м.Ходорова;, а також баскетбольні змагання між двома жіночими командами з баскетболу. Окрім того, усі охочі мали змогу випробувати свої сили в шаховій першості Ходорова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.