Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

П'ятниця, 11 травня 2018, 16:40

Конкурс мікропроектів-2018: Пустомитівщина лідирує за кількістю проектів

мікропроекти

Тут реалізують 75 проектів, включаючи Мурованську і Давидівську ОТГ.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Львівська облрада розробила інтерактивну карту переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку.

Для того, щоб потрапити на карту, потрібно знайти на сайті Львівської обласної банер "Конкурс проектів місцевого розвитку", в розділі "Візуалізація" можна знайти фото об’єктів, дізнатися офіційні назви проектів, ознайомитися з інформацією про місцезнаходження, заявників та керівників проекту, а також проаналізувати джерела фінансування ініціатив переможців.

Нагадаємо, цьогоріч на конкурсі проектів місцевого розвитку затвердили 1007 мікропроектів. Із переліками переможців можна ознайомитися тут. 

Найбільше проектів затвердили у Пустомитівському районі: 60 проектів реалізують у районі, 5 – у Мурованській ОТГ і 10 – у Давидівській ОТГ.

Загальна вартість фінансування проектів становить 253 млн грн, з яких 122,7 млн грн – кошти обласного бюджету.

Додамо, цьогоріч на обласний конкурс проектів місцевого розвитку подали рекордну кількість заявок – 2057. Він стартував 11 грудня 2018 року і завершився 2 лютого цього року. 

Також у квітні Львівська облрада виділила кошти на оплату роботи експертів, які цього року оцінюватимуть конкурс проектів місцевого розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.