Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску Рава-Руська

П'ятниця, 11 травня 2018, 11:33

У Польщі обговорили надання Україні 100 мільйонів євро для облаштування пунктів пропуску

пункт пропуску Рава-Руська

У Міністерстві фінансів Польщі відбулася робоча зустріч із питань виконання умов надання Україні польського кредиту на умовах пов’язаної допомоги.

Про це повідомив народний депутат від Народного фронту, член групи з міжпарламентських зв'язків з Польщею,  Михайло Хміль на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Йдеться про 100 мільйонів євро, передбачених на розбудову нашої прикордонної та дорожньої інфраструктури, облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні", – зазначив Михайло Хміль.

За його словами, він разом із керівником департаменту експортних кредитів Польщі обговорили покроковий план дій для активізації зусиль обох сторін з реалізації цього Міждержавного кредитного договору.

Нагадаємо, 23 березня Державна фіскальна служба України та дві польські фірми, які виграли тендер на здійснення робіт із реконструкції МПП Рава-Руська та Шегині, підписали контракт, який дозволить цього року приступити до ремонту, а 2020 року – завершити реконструкцію цих пунктів пропуску. 

Загальна сума польського кредиту на умовах пов'язаної допомоги становить 100 мільйонів євро. Кошти з нього розподілені так: 25 мільйонів євро – на оптимізацію трьох пунктів пропуску (ДФС), 7 мільйонів євро – для Державної прикордонної служби та 68 мільйонів євро – на ремонт прикордонних автомобільних доріг для Укравтодору.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.