Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галина Гречин

Понеділок, 14 травня 2018, 12:37

Львівський центр розвитку місцевого самоврядування очолила Галина Гречин

Галина Гречин

Раніше вона працювала директоркою одного з департаментів ЛОДА.

Сьогодні під час апартаної наради у Львівській облдержадміністрації голова ОДА Олег Синютка представив нову керівницю Центру розвитку місцевого самоврядування, – повідомляє кореспондент Варіантів.
Галина Гречин очолює центр з 11 травня. Олег Синютка також нагадав що вона раніше працювала у Львівській облдержадміністрації (а саме директором департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю до лютого 2016 року).

Довідка:
Установа "Центр розвитку місцевого самоврядування" – недержавна неприбуткова організація, створена з метою сприяння зміцненню спроможності органів влади та місцевого самоврядування на центральному, регіональному та місцевому рівнях в тісній координації із Міністерства регіонального розвитку і будівництва та житлово-комунального господарства України. Львівський Центр розвитку місцевого самоврядування створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України. Працює з кінця травня минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.