Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Гудима

Прес-реліз,   Вівторок, 15 травня 2018, 16:35

Депутати Львівської облради від ВО "Батьківщина" вимагають звіту керівника Центру екстреної меддопомоги

Юрій Гудима

Депутати Львівської облради від ВО "Батьківщина" вимагають звіту керівника обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного партосередку, відповідну заяву з трибуни Львівської облради зачитав голова фракції ВО "Батьківщина" Юрій Гудима. 

"Працівники лікарняного закладу б’ють на сполох, оскільки нависла проблема над службою екстреної медичної допомоги Львівщини після незаконного та безпідставного призначення на посаду генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Похмурського у січні 2017 року", – йдеться у заяві фракції.

У документі зазначається, що Володимир Похмурський не виправдав довіри ані конкурсної комісії, ані депутатського корпусу і не виконав жодної обіцянки, даної більше року тому перед обранцями.
Фракція ВО "Батьківщина" у Львівській облраді вимагає термінового звіту за рік перед депутатським корпусом роботи директора центру екстреної медичної допомоги Володимира Похмурського, а також надати громадськості стратегію розвитку цієї лікарняної установи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.