Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Бетонярі

cherkasy24.info

Вівторок, 15 травня 2018, 17:27

Робота у Львові: робітничі вакансії у будівельних підприємствах, бухгалтера у медичному

Бетонярі

Крім того, є вакансії охоронців, монолітників та бетонярів.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського центру зайнятості. 

Так, комунальний заклад Львівської облради "Львівський обласний центр медичної допомоги та медицини катастроф" шукає бухгалтера і економіста.
Додаткова інформація за телефонами: 244-59-96, 244-59-91.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Економбуд-ЛВ" шукає машиніста екскаватора, виконавця робіт, офіс-менеджера, водія автотранспортних засобів. Додаткова інформація за телефонами: 244-59-98, 244-59-91.

Будівельна компанія, що проводить роботи з капітального будівницта житлових приміщень запрошує на роботу монолітчиків та бетонярів. Бажаний досвід роботи у будівництві, дотримання норм та правил безпеки на робочому місці. Заробітна плата 12 000 гривень (в тому числі премії).

Також ця компанія шукає охоронців для стаціонарного об’єкту і вантажів, що перевозяться транспортними засобами. В обов'язки входить перевірка даних супровідних документів та об’єктів. Заробітна плата від 4700 гривень. Додаткова інформація за телефонами: 245-79-86; 244-59-94.

Відділ рекрутингу Львівського міського центру зайнятості запрошує громадян для працевлаштування на посаду оператора телекомунікаційних послуг. Вакансія без вимог до освіти та досвіду роботи, та обов’язкове проходження навчання. У посадові обов'язки входить надання консультацій щодо захисту авторських та суміжних прав. Заробітна плата від 5000 гривень. Додаткова інформація за телефонами: 245-79-86; 244-59-94.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.