Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

Четвер, 17 травня 2018, 13:55

Міськрада профінансує приватні школи та дитячі садочки Львова

школа у Львові

Львівські депутати затвердили фінансову підтримку для приватних навчальних закладів міста.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму надання фінансової підтримки дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам м. Львова приватної форми власності на 2018 рік. "За" проголосували 43 депутати.

Зокрема, для розвитку мережі навчальних закладів, покращення стану їх матеріально-технічної бази й створення додаткових місць у дошкільних навчальних закладах, що не належать до комунальної власності міста, з міського бюджету передбачається виділили кошти на розвиток приватних шкіл і дитячих садочків.

"Враховуючи відсутність законодавчих ініціатив, які б були покликані знівелювати прогалини в законодавстві та зрівняти права дітей, які навчаються в державних та приватних навчальних закладах, Львівська міська рада виступила з ініціативою фінансової підтримки приватних навчальних закладів", – йдеться у проекті ухвали.

Кошти спрямують на: забезпечення підручниками і посібниками учнів та вихованців приватних навчальних закладів; виготовлення документів про освіту; забезпечення безкоштовного харчування дітей, які належать до пільгових категорій, а також дітей учасників АТО; придбання сучасного обладнання для забезпечення навчально-виховного процесу та спеціального обладнання для дітей з особливими потребами.

Перелік навчальних закладів та обсяги фінансової підтримки має затвердили виконавчий комітет Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.