Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

vidomosti-ua.com

Четвер, 27 вересня 2012, 12:36

Питання українсько-польської співпраці обговорюватимуть на ХII Міжнародному Економічному Форумі у Львові

12 жовтня у межах ХII Міжнародного Економічного Форуму у Львові учасники форуму обговорюватимуть українсько-польське економічне співробітництво на фоні соціально-економічних процесів в центральній Європі.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«На секції «Транскордонна співпраця. Нові рішення і стратегії у співпраці з Польщею та країнами ЄС» будуть презентовані банківські інструменти підтримки польсько-української торгівельної співпраці, нові можливості для торгівлі Україна – ЄС в світлі нового Митного кодексу, польський досвід і можливості використання фінансових інструментів ЄС в транскордонній співпраці, а також можливості та специфіка виходу українських компаній на ринки ЄС», – зазначено у повідомленні.

Доповідатимуть на секції Анна Полак-Кочінска (віце-президент Польського Агенства Інформації та Іноземних Інвестицій), Ярослав Белдовскі (віце-Президент Bank Gospodarstwa Krajowego), Мірослав Карапита (Маршалек Підкарпатського воєводства), а також Яцек Пєхота та Олександр Шлапак (співголови Польсько -Української Господарчої Палати).

Детальнішу інформацію можна знайти на сайті Форуму

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.