Зміст статті

21 травня 2018олександр ковальчук

Опозиція в Палаці мистецтва

Зібрання демократичної опозиції, яке більше нагадує зліт підпільних порохоботів.

Зустріч лідерів демократичної опозиції Анатолія Гриценка та Дмитра Добродомова зі спраглими масами Львова.

Від часу останнього візиту Юлії Тимошенко до львівського Палацу мистецтва ці стіни не бачили такого привселюдного падіння у хтонічні маси. Зустріч Анатолія Гриценка та Дмитра Добродомова з львівськими пенсіонерами може надихати на трудові звершення хіба що доктора Фільца. І саме його постать можна побачити поміж навколишніх блаженств. Доктор Фільц полюбляє писати капслоком і тому саме він цього вечора найкоханіша плоть від краю цих натруджених мас, які прагнуть миру, щастя та радості.

Тут усе відбувається під омофором доктора Фільца. Об'єднання Народного контролю з Громадянською позицією в одну команду та одну платформу, але не під президентські вибори. Жорстка опозиція багато говорить про мораль, але тишком-нишком рахує кожну копійчину та трохи перелякано очікує пришестя чогось великого та невідомого. Добродомов заочно запрошує баригу Порошенка на свою минулу програму. Єдиний непрохідний бере на себе відповідальність та іде у президенти.

І оскільки це зібрання освітив своєю тінню сам доктор Фільц, то далі буде лише пошепки, далі буде лише мовчки.


мовчання № 1

гріхи

моральність

народний глас


мовчання № 2

десертик

Епічний батл Дмитра Добродомова та Руслана Оруджева. Колишнього керівника та колишнього підлеглого.


сценографія батлу

the end

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.