Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

novynar.com.ua

Четвер, 27 вересня 2012, 16:43

Екс-заступниця начальника Львівської митниці отримала 3 роки умовно

Апеляційний суд Львівської області засудив колишню заступницю начальника Львівської митниці до 3 років умовно за хабарництво.

 

Правоохоронці затримали заступницю начальника Львівської митниці під час отримання хабара за сприяння суб’єкту підприємницької діяльності в оформленні вантажів за заниженою митною вартістю ще 1 лютого 2011 року.

«Під час проведення обшуку в службовому кабінеті заступниці начальника митниці виявлений предмет хабара – 7 тис. доларів та понад 25 тис. доларів, які вона отримала в цей день від своїх підлеглих – начальників підрозділів митниці. У ході обшуку за місцем тимчасового проживання затриманої виявлені понад 96 тис. доларів», – йдеться у повідомленні.

Суд визнав екс-заступницю винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 «Одержання  хабара, в редакції статті згідно з Законом України №2808-VI від 21.12.2010 року» Кримінального кодексу України, і призначив їй покарання – позбавлення волі терміном на 5 роки із встановленням іспитового строку 3 роки та позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов’язків строком на три роки.

Засуджена також позбавлена спеціального звання «радник митної служби 1 рангу».

Джерело: Львівський портал

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.