Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 25 травня 2018, 13:58

У Львові створили спецформування для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Львівська міськрада

Група займатиметься координацією аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської місьради прийняв рішення про створення місцевого територіального формування цивільного захисту для організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. 

Як заявив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Віктор Іваніцький, функції цього формування цивільного захисту полягають у проведенні аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, заходів у тому числі ситуацій, які виникли внаслідок військових дій або терористичних актів.

Завданням спецформування також є рятування матеріальних та культурних цінностей і здійснення заходів щодо відновлення роботи пошкоджених об’єктів життєзабезпечення населення.

У перелік завдань формування цивільного захисту входить: проведення загальної та спеціальної розвідки та пошук, рятування та надання медичної допомоги постраждалим, локалізація надзвичайних ситуацій та проведення відновлювальних робіт, які потребують залучення великої кількості людей і техніки у мирний час та в особливий період.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.