Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Ринок

П'ятниця, 25 травня 2018, 15:43

У центрі Львова перекриють рух транспорту через проведення фестивалю йоги

площа Ринок

Фестиваль Львівський день йоги відбудеться 23-24 червня на площі Ринок.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №230 від 24 травня.

Андрій Садовий дозволив громадській організації "Арт-центр "Еконяка" провести у Львові фестиваль Львівський день йоги на площі Ринок.

"Дозволити громадській організації "Арт-центр "Еконяка" (організатору заходу) проведення 23-24 червня 2018 року фестивалю "Львівський день йоги", – йдеться у повідомленні. 

На час проведення фестивалю відбудеться ситуативне перекриття руху електротранспорту з 18.00 год. до 19.00 год. на пл. Ринок, а також заборонено продавати алкогольні, слабоалкогольні напої і пиво.

Також Садовий доручив подати клопотання до Головного управління Національної поліції у Львівській області про надання допомоги у дотриманні громадського порядку під час проведення заходу, яке також здійснюватиме ЛКП "Муніципальна варта".

Прибирати територію фестивалю під час та після проведення заходу будуть львівські комунальники, однак якщо ГО "Арт-центр "Еконяка" не буде дотримуватися вимог торгівлі та безпеки, захід можуть відмінити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.