Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ahtubinsk.ru

П'ятниця, 28 вересня 2012, 12:03

Львівські самбісти вибороли на Чемпіонаті Європи перші місця

Самбісти, які брали участь у Чемпіонаті Європи з самбо серед кадетів (Таллінн) та потрапили по дорозі додому у ДТП - повернулися до України.

 

Про це повідомила прес-служба депутата Львівської облради Олега Барана. 

Попри неприємний інцидент із аварією, львівські спортсмени привезли додому нагороди.

Зокрема, друге місце у категорії 56 кг на Чемпіонаті Європи з самбо серед кадетів  виборола 15-річна Анна Бугрій, третє  у категорії 60 кг 16-річна Уляна Фрідріх. І першою у важкій категорії (70 кг плюс) стала   Васелина Кириченко.

« На Чемпіонаті Європи, у якому брало участь 15 команд, наші спортсменки показали себе дуже добре, вийшовши в лідери.  Українська збірна зайняла у загальному заліку – третє місце.  Єдина неприємна подія трапилася по дорозі додому. Аварія дійсно була дуже страшною. І це щастя, що ніхто не загинув», - розповів тренер спортсменок Ярослав Стельмах.

 За його словами, наразі у латвійській лікарні залишилося ще четверо потерпілих у ДТП. Серед них водій, два тренери та одна юна спортсменка.

«Львівські спортсмени, на щастя, серйозних ушкоджень не отримали. Здебільшого синці, забоїни», - додав Ярослав Стельмах.

Нагадаємо, 24 вересня на трасі Рига-Даугавпілс автобус з українськими спортсменами-самбістами потрапив у ДТП. Всього в автобусі знаходилися 27 українських спортсменів (серед яких і львів'яни) у віці від 14 до 17 років, які поверталися до Львова з Чемпіонату Європи з самбо, що відбувся у Таллінні.

Додамо, що участь двох львівських спортсменок у Чемпіонаті Європи з самбо серед кадетів, який стартував у Таллінні 21 вересня, підтримав депутат Львівської обласної ради Олег Баран. Після інциденту з ДТП, депутат взяв ситуацію з постраждалими спортсменами під особистий контроль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.