Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 31 травня 2018, 12:56

Львівські перевізники чекають від Садового манни з неба

Андрій Садовий

Вони сподіваються на виділення у другому півріччі цього року більшої суми коштів для відшкодування пільгових перевезень, ніж була в першому. 

Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, повідомляє кореспондент Варіантів.

"Представники виконавчої влади запевнили нас, у тому, що на друге півріччя цього року залишилась система пільгових перевезень, що діяла до сьогодні. В інтерв'ю 29 травня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що в другому півріччі цього року суттєво збільшать кошти на відшкодування пільгових перевезень y громадському транспорті. Також він запевнив, що з 1 січня наступного року запровадять монетизацію транспортних пільг," – розповів Іван Велійка.

За словами Івана Велійки, перевізники сподіваються, що на найближчу сесію міської ради 7 червня виконавчі органи влади Львова порахують і подадуть на розгляд депутатів суму, що необхідно довиділити з міського бюджету на друге півріччя для відшкодування пільгових перевезень по місту.

"Хоч рішення остаточне ще не прийняте, я думаю, що мер міста якщо робить такі заяви, відповідає за свої слова і ці питання є проговорені," – припустив Велійка.

Додамо, що взимку цього року пенсіонери почали оплачувати проїзд у міських автобусах (за винятком автобусів комунального АТП-1). Нещодавно такої пільги позбавили також ветеранів праці та осіб, які мають заслуги перед Батьківщиною. Всі решта пільговиків їздять безкоштовно. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.