Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

біг за життя

facebook.com

Четвер, 31 травня 2018, 15:39

У Львові пройде благодійна акція «Біг за життя»

біг за життя

2 червня у Львові з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей відбудеться благодійний біг за життя. 

Ініціатором забігу стала Львівська міська організація Радикальної партії Олега Ляшка.

За словами керівника Львівського міського осередку партії Володимира Марусяка, благодійні внески, які члени забігу вноситимуть під час акції, будуть передані Львівській міській дитячій клінічній лікарні для придбання лампи для фототерапії новонароджених.

"Турбота про дітей та майбутні покоління українців стає доброю традицією для нашої парторганізації, - додав голова Львівської територіальної організації Микола Іщук. - Нещодвно ми з подарунками завітали до новонароджених діток у пологовий будинок №1 міста Львова. Тепер власним прикладом заохочуємо містян допомогти дитячій лікарні. Робимо все залежне від нас, щоб наші діти та наша молодь виростали й працювали в Україні".  

"Всіх, хто має бажання допомогти новонародженим діткам, запрошуємо приєднатися до благодійного забігу дистанцією в 1 кілометр. Будемо стартувати о 10:30 годині за адресою – вулиця Стрийська, 31 Храм Блаженних МучениківтУГКЦ», -  додав Марусяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.