Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Богдан Дубневич

Четвер, 31 травня 2018, 16:05

Дубневич увійшов у десятку нардепів, які найбільше заробляють на закупівлях

Богдан Дубневич

Минулоріч на проведенні тендерів фірми Богдана Дубневича заробили 120 млн грн.

Про це повідомляє видання Finance.ua.

За даними дослідження ГО "Антикорупційний штаб", із 423 народними депутатами України та їх сім’ями пов’язано 2 423 підприємства, більшість з них заробляють гроші на проведенні закупівель.

Зокрема, за минулий рік депутатські сім’ї виграли 12,5 тисяч тендерів на понад 4 млрд грн, а у Львівській області – 296 млн грн.

У топ-10 народних депутатів, які заробляють на закупівлі найбільше, увійшов нардеп з Львівщини Богдан Дубневич, який заробив у такий спосіб минулоріч 120 млн грн.

"Переважну більшість тендерів виграють депутати без всякої конкуренції. Саме таким чином в минулому році депутатські компанії отримали 2,8 млрд грн, а це становить дві третини в грошовому еквіваленті від сукупного "тендерного заробітку" депутатів", – заявила голова правління ГО "Антикорупційний штаб" Галина Янченко.

Нагадаємо, минулого року Богдан Дубневич заробив 1 253 848 грн доходу. Він є кінцевим власником 12 підприємств, а його дружина – 9 підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.