Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 1 червня 2018, 15:02

Львівська залізниця змінила розклад руху трьох поїздів зі Львова та Стрия

Львівська залізниця

З 10 червня відбудуться зміни у приміському русі сполученням Львів –Мостиська-ІІ – Держкордон, Львів – Мукачево та Стрий – Моршин

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

З 10 червня і до оголошення відміни змінюється розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні Львів – Мостиська-ІІ – Держкордон – Львів через зміни у розкладі пасажирського поїзда Перемишль – Одеса.

Відтак, поїзд №6117 Львів – Мостиська-ІІ – Держкордон відправлятиметься зі Львова о 17:50, прибуття на ст. Держкордон о 20:00.

Поїзд №6122 Держкордон – Мостиська-ІІ – Львів відправлятиметься зі ст. Держкордон о 20:10, прибуття на ст. Львів о 22:36.

Крім того, у зв’язку з малою заселеністю із 4 червня 2018 року і до відміни відбудуться зміни у графіку та розкладі руху поїздів сполученням №7001/7002 Львів – Мукачево – Львів та №6171/6172 сполученням Стрий – Моршин – Стрий.

Поїзд Львів – Мукачево – Львів курсуватиме по п’ятницях, суботах та неділях. А замість поїзда Стрий – Моршин – Стрий, що курсував 1, 2, 3, 4 днів тижня, призначається приміський поїзд Стрий – Лавочне – Стрий, що курсуватиме щодня, крім п’ятниць, субот та неділь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.