Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

П'ятниця, 1 червня 2018, 14:00

На території інструментального заводу у Львові збудують житловий комплекс

будівництво у Львові

16-поверхові будинки розміщуватимуться на вул. Замарстинівській.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво ПрАТ "Львівський інструментальний завод" багатофункційного житлового комплексу та підземного паркінгу на вул. Замарстинівській, 170 у Львові зі знесенням існуючих споруд (перша черга).

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, Львівський інструментальний завод на вул. Замарстинівській зводитиме житловий комплекс на земельній ділянці, площею 4,1175 га, яка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями і підземним паркінгом та дошкільного навчального закладу.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів) та зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинків не повинна перевищувати 40 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 30%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 16 поверхів.

Зазначимо, Львівський інструментальний завод знаходиться на вул. Замарстинівській, 170. Директором заводу є Наталія Возняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.