Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

10-та окрема гірсько-штурмова бригада

Прес-реліз,   П'ятниця, 1 червня 2018, 17:37

Коломийські артилеристи отримали автонавантажувач

10-та окрема гірсько-штурмова бригада

Автопарк артилеристів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ поповнився автонавантажувачем.

У вересні 2015 року в Білій Церкві сформовали нову гірсько-штурмову бригаду Збройних Сил України під номером 10, а згодом пунктом її постійної дислокації стало місто Коломия Івано-Франківської області.

Зараз бійці бригади готуються до чергової поїздки в зону бойових дій на сході України. 

"Для більшої оперативності нам потрібен був автонавантажувач. Ми знаємо, що з початку війни, Богдан та Ярослав Дубневичі вже передали кілька десятків одиниць різноманітної техніки військовим частинам, які знаходяться на фронті. Тому й мали надію, що вони не відмовлять нам у проханні. Та не сподівались, що це питання так швидко вирішиться" – наголошує заступник командира ремонтної роти зі зброї Коломийської артилерійської бригади Борис Свинар.

За словами військовослужбовця, цей автонавантажувач використовуватимуть для перевантаження технічних засобів у зоні бойових дій.

"Останній рік основний напрямок нашої допомоги армії – це автомобільне забезпечення. Нмагаємось оперативно реагувати на запити військових. Ось сьогодні ми передали автонавантажувач нещодавно створеній бригаді артилеристів з Коломиї. Нехай добре служить хлопцям і допомагає в нелегкій боротьбі", – зазначив народний депутат Ярослав Дубневич, який передав військовим ключі від машини.

Автонавантажувач став одинадцятою автомобільною технікою, яку за останні півтора року Дубневичі передали українській армії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.