Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

Понеділок, 4 червня 2018, 16:20

На Жидачівщині чиновники сільради незаконно передали земельні ділянки у приватну власність

земельна ділянка

Колишній сільський голова та його секретар підробили рішення сільради про передачу земельних ділянок у власність. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура завершила розслідування щодо колишніх сільського голови та секретаря сільради у Жидачівському районі, які підозрювались зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службовому підробленні.

Як зазначили у прокуратурі, чиновники у 2006 році підготували рішення сесії сільської ради на користь третьої особи, яке насправді депутатами на розглядалось.

У документ вони внесли недостовірні відомості щодо безоплатної передачі двох земельних ділянок загальною площею майже 0,4 га. Після цього, право власності цими землями на підставі сфабрикованого рішення перейшло зацікавленій особі, а сільрада втратила землі на 97 900 гривень.

Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі та трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а на земельні ділянки накладено арешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.