Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

PR

аgroru.com

Субота, 29 вересня 2012, 14:23

«Корун» вимагає від правоохоронних органів зупинити несанкціонований збір сої на полях товариства

Представники ТзОВ «Корун» звернулися із заявою до Кіцманського райвідділу міліції Чернівецької області, в якій виагають зупинити незаконний збір сої на землях, орендованих товариством.

 

На полях товариства без згоди орендаря вже другий день збирають врожай люди, котрим товариство такого дозволу не давало, -стверджується у заяві. 

Допоки йде перевірка, сої з кожною годиною стає менше, а правоохоронці не поспішають робити жодних конкретних дій.

Як розповів депутат Львівської обласної ради Петро Федашко, ТзОВ «Корун» має в користуванні 400 га згідно підписаних 255 договорів оренди землі.

"Невідомі особи, підбурюючи людей, намагаються забрати право власності на ці земельні ділянки, не розриваючи договорів оренди, - розповідає Петро Федашко. – А сьогодні, як і вчора,  збирають врожай на цих земельних ділянках без жодної згоди орендаря. Правоохоронні органи, виїхавши на місце, самоусунулися від ситуації, мовляв, селяни, що збирають врожай, посилаються на с. 63 Конституції України і саме тому не розголошують для кого вони збирають врожай товариства».

За словами Петра Федашка, у травні 2012 року у ТзОВ «Корун» вже намагалися забрати можливість працювати на орендованих землях. Тоді було виготовлено дублікат печатки товариства, котрою засвідчувалося у договорах дострокове припинення оренди землі. Після звернення в правоохоронні органи було порушено кримінальну справу, а також вилучено усі незаконні договори з реєстрації Держкомзему. Але на цьому все і завершилося, кримінальна справа свого провадження у суді так і не отримала. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.