Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електротранспорт

Четвер, 7 червня 2018, 13:24

На новій схемі руху електротранспорту Львова позначили зупинки для велосипедистів

електротранспорт

Сьогодні у Львові презентували нову схему руху електротранспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП «Львівелектротранс» розробив нову схему електротранспорту, яка включатиме усі лінії електротранспортних сполучень.

«Оскільки стара схема виглядала застарілою, ми вирішили створити нову — доступну і кращу для сприйняття. Схему найближчим часом буде розміщено в трамваях і на базових зупинках, тобто на кінцевих, на транзитних маршрутах, де є найбільший пасажиропотік», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Береза.

На новій схемі позначені автостанції, залізничні станції та важливі туристичні місця, а також позначки всіх інших транспортів Львова — аеропорт, Залізничний вокзал, Приміський вокзал, є також позначки залізничних станцій: «Скнилів», «Коновальця», «Кульпарків».

Зображені також всі автобусні станції.

За словами Олега Берези, на схемі показано ще й всі зупинки громадського транспорту, на яких можна пересісти на велосипед, чи з велосипеда пересісти на електротранспорт.

Станом на березень цього року 28,4% рухомого складу Львівелектротрансу є у справному стані, ще понад 46% потребують середнього або капітальногот ремонту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.