Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівськa маршруткa 6a

Четвер, 7 червня 2018, 14:22

Міськрада Львова збільшує кількість маршруток до мікрорайону Рясне-2

львівськa маршруткa 6a

Відсьогодні на маршруті №6А курсують на 2 машини більше, а до кінця тижня відновлять маршрут №49.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, АТП №1 відсьогодні збільшило випуск автобусів маршруту № 6А на 2 машини: з 8 до 10.

Також до кінця тижня планують збільшити випуск машин на цей маршрут ще на 2 одиниці додатково.

"Також ми попрацювали з приватним перевізником «Успіх БМ» питання відновлення маршруту №49, який тривалий час не курсує. З понеділка, 11 червня, вони випускають на цей маршрут дві великі машини. Ці заходи покликані покращити ситуацію із громадським транспортом у мікрорайоні Рясне 2", – наголосив Андрій Білий.

Зазначимо, нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий призначив свого позаштатного радника Андрія Білого заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури, який координуватиме питання транспорту.

Додамо, у лютому Львівська міська рада погодила створення АТП №2, оскільки робота АТП №1 зараз є фактично заблокованою через борги перед ЛАЗом. Станом на сьогодні суд вже арештував всі автобуси АТП-1, а не лише ті, які придбали у ЛАЗу в 2010 році.

А у березні на сесії Львівської міської ради депутати підтримали електронну петицію щодо відмови від маршруток та переходу на електротранспорт і зручні автобуси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.