Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

p-p.com.ua

Понеділок, 1 жовтня 2012, 12:23

Відсьогодні квитки на поїзд у вівторок та середу подешевшали на 10%

Із сьогоднішнього дня, 1 жовтня, знижуються ціни на проїзд у всіх пасажирських поїздах, крім приміського сполучення, у вівторок та середу на 10%.

Із 1 жовтня до 24 грудня діє знижуючий календарний коефіцієнт 0,93 (у вересні він становив 1,02). Відповідно до закону рік поділений на 13 періодів, і упродовж кожного діє свій коефіцієнт. Найнижчий коефіцієнт 0,7 застосовується під час продажу квитків на 31 грудня, найвищий – 1,1 – діятиме у передноворічні дні із 25 по 30 грудня.

Вартість квитка також залежить від дня поїздки. Зокрема, у вівторок і середу можна буде придбати квитки на 10% дешевше за базову ціну, а в п'ятницю та неділю – на 10% дорожче.

«Загалом вартість квитків у звичайні дні, без знижок, з 1 жовтня зменшиться на 10-25 грн. залежно від класу поїзда», - пояснює керівник прес-служби УЗ Олена Лизунова.

За такою самою шкалою буде розраховуватися і вартість проїзду в швидкісних поїздах «Інтерсіті +» (Hyundai Rotem).

За оформлення квитків туди і назад діятиме знижка 10%. 

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.