Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 1 жовтня 2012, 13:11

Управління транспорту міськради Львова перевірить виконання умов договорів перевізниками у грудні

У грудні, наприкінці року, спеціальна комісія з представників усіх перевізних компаній, працівників управління транспорту та зв’язку, а також громадських організацій Львова публічно перевірятиме виконання умов договорів перевізниками, що обслуговують міські маршрути.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Однією з головних вимог, що зафіксована в договорах між транспортним оператором та управлінням транспорту і зв’язку Львівської міськради, є заміна рухомого складу на транспортні засоби аналогічного класу, але з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості, не менше, ніж 20% на рік. Відтак, у грудні ми комісійно перевіримо виконання цієї умови договору усіма перевізниками міста», – зазначено у повідомленні.

Сьогодні на маршрутах Львова курсують близько 140 автобусів із низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості, що становить понад 25% від загальної кількості. Такі автобуси курсують на 13 маршрутах: № 1А-6А, № 10, № 16, № 18, № 24, № 46, № 47А, № 54.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.