Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський бронетанковий завод

Вівторок, 12 червня 2018, 13:13

Міноборони виграло у судовій справі проти Львівського бронетанкового заводу

Львівський бронетанковий завод

Судовий позов пов'язаний зі корупційною схемою поставки сорока неякісних танкових двигунів.

Про це сьогодні у Львові на брифінгу розповів директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, – повідомляє кореспондент Варіантів.

"Справа по бронетанковому завершилась. Нещодавно Міністерство оборони виграло позов щодо бронетанкового заводу у справі танкових двигунів. Це підтверджує правильність позиції детективів і прокурорів НАБУ по цій справі. Думаю, що найближчим часом справу передадуть до суду", – прозвітував Ситник.

Нагадаємо, весною Міністерство оборони України подало  позов до Господарського суду Києва про стягнення з ДП "Львівський бронетанковий завод" 5,4 млн грн до держбюджету. Тоді ж НАБУ завершило розслідування щодо махінацій при закупівлі двигунів на Львівському бронетанковому заводі. Торік у липні Антикорупційне бюро затримало директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа за підозрою у корупції. На час розслідування керівництво ДК "Укроборонпром" відсторонило Тимківа від виконання своїх обов’язків.

А у серпні минулого року Львівський бронетанковий завод оштрафували на 9,8 млн грн за несвоєчасне виготовлення та поставку машин "Дозор Б".

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.