Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

несанкціоноване сміттєзвалище

Вівторок, 12 червня 2018, 15:35

Пустомитівська РДА шукає фірму для ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу Львова

несанкціоноване сміттєзвалище

Вартість закупівлі становить 50 000 грн.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Пустомитівська РДА оголосила закупівлю на ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища, яке знаходиться нза межами села Лисиничі біля мулових майданчиків ЛМКП "Львівводоканал", що поблизу вул. Пластової у Львові.

Максимальну вартість закупівлі райдержадміністрація встановила у 50 000 грн, а останній термін виконання замовлення – 13 червня 2018 року. Аукціон стартує наступного дня.

Термін надання послуг триватиме з 2 липня до 31 серпня цього року. 

 

Нагадаємо, у квітні цього року мера Дублян притягнули до відповідальності через те, що він не ліквідував несанціоноване сміттєзалище у місті.

А ще у липні минулого року голову села Лисиничі оштрафували через бездіяльність щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища поблизу села Підбірці біля Винниківського лісництва ДП "Львівський ЛГ".

Зазначимо, протягом 2017 року у області ліквідували 52 стихійних сміттєзвалища на території області. Загалом на Львівщині нарахували 154 стихійні сміттєзвалища, що утворились на території різних районів.

Найбільше несанкціонованих звалищ зафіксували у Бродівському та Золочівському районах.

До 2022 року на Львівщині ОДА хоче рекультивувати 14 санкціонованих полігонів та ще 154 стихійні сміттєзвалища. Натомість в області мають залишити лише 7 сучасних полігонів ТПВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.