Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

ДФС

Четвер, 14 червня 2018, 14:20

У Краківці українець намагався ввезти авто за краденими документами

авто

Митники вилучили у жителя Вінниці дорогий позашляховик.

Про це повідомила прес-служба Головного Управління Державної Фіксальної Служби у Львівській області.

Сьогодні, 14 червня, у пункті пропуску "Краківець" прибув автомобіль Volvo XC90 італійської реєстрації, який прямував в Україну. 

За кермом був громадянин України 1981 року народження, уродженець міста Вінниці. До митного контролю водій подав пакет документів, згідно з якими автомобіль зареєстровано в Італії, а він користується ним на підставі доручення.

Однак під час перевірки працівники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС зауважили, що літера В (країна реєстрації – Бельгія) реєстраційного номерного знака змінено на літеру І (країна реєстрації Італія). В подальшому митники дізналися, що бланк свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу викрадений в Італії, а даних щодо реєстрації цього автомобіля в цій країні немає. Доручення на право керування транспортним засобом також виявилось підробленим.

Насправді ж автомобіль було придбано на аукціоні у США, а згодом через литовську фірму транзитом переміщували на адресу міста Вінниці.

Отже, чоловік намагався перемістити через кордон України товар за  документами, що містять не правдиві відомості щодо відправника, отримувача та ціни транспортного засобу.

Наразі митники вилучили автомобіль, а справу скеровано до суду.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.