Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Суди

yak-prosto.com

Понеділок, 1 жовтня 2012, 16:18

Прокуратура Львівщини подала до суду позовів на 175 млн. грн. на захист інтересів держави

Органи прокуратури Львівської області подали до суду позовів на захист інтересів держави на суму 175,7 млн. грн.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

566 на суму 126,8 млн. грн. вже задоволені. Сума за рішеннями, які набрали законної сили становить 72,8 млн. грн. Реально вже повернуті державі 27,5 млн. грн.

«До прикладу, рішенням Львівського апеляційного господарського суду від 20 вересня задоволений позов прокурора Сихівського району в інтересах держави в особі Регіонального відділення ФДМУ по Львівській області до ТзОВ «ЮриДіксі». Йдеться про розірвання договору купівлі-продажу об'єкта незавершенного будівництва – конференц-залу на 790 місць на вул. Стрийська, 35 у Львові, вартістю 320 тис. грн.», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, у вересні прокурор цього ж району подав до Господарського суду Львівської області позов в інтересах Регіонального відділення Фонду державного майна України до ВАТ «Львівський меблевий комбінат» про визнання за державою права власності на нежитлові приміщення гуртожитку на вул. 3еленій, 204 у Львові, загальною площею 4 015,1 кв м,  вартість якого становить понад 860 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.