Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

novosti.kr.ua

Понеділок, 1 жовтня 2012, 17:16

Тепла погода на заході України зберігатиметься до початку наступного тижня

Тепла погода у західній частині та на території всієї України протримається ще до 8 жовтня, проте наприкінці тижня збільшиться кількість опадів.

 

Про це повідомляє прес-слжуба МНС України.

«Наразі в Україні утримуються сприятливі погодні умови. Температура повітря на 3-7 градусів перевищує норму. Найближчі 3 дні невеликі короткочасні опади можливі у західній та північній частині країни.  Температура повітря вночі 7-13 градусів, на півдні 14-19. Удень стовпчик термометра коливатиметься в межах 16-22, на півдні та у Закарпатті 23-28 градусів. У морі ще можна купатися – температура води 20-22 градуси. При цьому з 8 жовтня очікуються зміни погоди – збільшення опадів і зниження температури повітря», – зазначено у повідомленні.

Тим часом вже із 8 жовтня очікується збільшення опадів на більшій частині України, температура вдень опуститься до +14...+19°С, а на півдні до +18...+23°С. Вже 10-11 жовтня температура вночі +2...+8°С, на заході й півночі можливі заморозки. Температура вдень становитиме 6-12 градусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.