Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Понеділок, 18 червня 2018, 17:00

Укрзалізниця планує підвищити безпеку дорожнього руху на Львівщині

Львівська залізниця

У межах села Ясенівці На Золочівщині можуть збудувати новий шляхопровід.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Укрзалізниця очікує від Міністерства інфраструктури рішення щодо включення до Державної програми підвищення безпеки дорожнього руху в Україні до 2020 року будівництва 4 шляхопроводів замість залізничних переїздів з інтенсивним автобусним рухом.

Зокрема, пропозиції Укрзалізниці стосувалися будівництва шляхопроводів у межах міста Бердичів на Житомирщині (переїзд 30 км перегону Бердичів – Демчин), у Боярці на Київщині (переїзд 878 км станції Боярка), у Дніпрі (переїзд 200 км станції Нижньодніпровськ-Вузол) та в межах села Ясенівці Львівської області (переїзд 1407 км перегону Красне – Золочів).

"Ми певні, що найоптимальнішим варіантом для забезпечення безпеки руху є той, коли автомобільні та залізничні шляхи не перетинаються. Це дозволить запобігти трагедіям на залізничних переїздах, які, на жаль, трапляються", – заявив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Загальна орієнтовна вартість робіт із проектування та будівництва цих шляхопроводів складає 730 млн грн.

Євген кравцов також зазначив, що статистика свідчить: кількість дорожньо-транспортних пригод на перетинах автомобільних та залізничних шляхів не зменшується. Зокрема він згадав випадок, який стався на Львівщині 8 червня 2018 року коли на переїзді Копичинці – Гусятин без чергового працівника було допущено зіткнення автонавантажувача JCB з вантажним поїздом.

Також ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.