Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

for-brain.ru

Вівторок, 2 жовтня 2012, 10:27

Костюк образився на заяви політиків про те, що він втручається у виборчий процес

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк стверджує, що влада на Львівщині лише допомагає організації виборчого процесу, але жодним чином не впливає на нього, як це стверджують окремі політики.

«Заяви окремих партійних функціонерів та кандидатів про те, що в обласній державній адміністрації та у райдержадміністраціях нібито дають вказівки виборчим комісіям – це звичайна передвиборча істерика і намагання у такий спосіб привернути увагу виборців», – йдеться у поівдмоленні прес-служби Львівської ОДА. 

«Це брехня – відверта і очікувана, звичайна передвиборча істерія. Повторюю вкотре: забезпечення прав і свобод громадян, проведення чесних  демократичних і прозорих виборів – це сьогодні основне наше завдання. Жодних фальсифікацій чи втручань у виборчі процеси бути не може. Цього не має права ніхто робити», – резюмував Михайло Костюк.

Нагадаємо, 1 жовтня лідери Об’єднаної опозиції на Львівщині звинуватили владу у незаконному формуванні ДВК і пообіцяли з цього приводу звернутися до міжнародних спостерігачів, а також провести позачергову сесію Львівської облради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.