Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пограбування

lv.npu.gov.ua

Середа, 20 червня 2018, 15:51

На Львівщині спіймали азербайджанських нелегалів, які займалися бандитизмом

пограбування

Львівські та житомирські поліцейські затримали 4 громадян Азербайджану, які здійснили розбійний напад на Бродівщині.

Про це повідомила прес-служба Головного Управління Національної поліції у Львівські області.

Вчора, 19 червня, до правоохоронців надійшла інформація про те, що у місцеву лікарню доставлено 2 мешканців Бродівського району – 59-річного чоловіка з "відкритою черепно-мозковою травмою" та 66-річну жінку з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забійні рани голови".

Поліцейські встановили, що близько 23:00 год. до будинку жінки увірвалися невідомі та вдарили її металевою планкою по голові, після чого вона впала та зімітувала втрату свідомості.

Зловмисники викрали чотири золотих персня, гроші в сумі 10 тисяч гривень та 500 доларів США, а також телевізор "Самсунг" та покинули територію будинку.

Вибігши на подвір'я, жінка виявила свого співмешканця із закривавленою головою, який лежав на землі, а його руки були зв’язані скотчем.

Цього ж дня працівники поліції у Житомирській області затримали трьох зловмисників, а четвертого – сьогодні, 20 червня, на Львівщині. Усі вони є громадянами Азербайджану, віком 36-50 років, які нелегально перебувають на території України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів та триває досудове розслідування.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.