Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Четвер, 21 червня 2018, 11:04

У Львові продовжать час курсування 6 трамваїв міста

трамвай

Під час проведення фестивалю Leopolis Jazz Fest трамваї № 1, 3, 8 та 9 курсуватимуть до 01.00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, на час проведення Leopolis Jazz Fest 2018, з 27 червня до 2 липня, трамваї № 1, 3, 8 та 9 курсуватимуть до 01.00 год.

«У зв’язку із приїздом до міста великої кількості гостей з України та інших країн Європи і світу на фестиваль Leopolis Jazz Fest 2018 курсування трамвайних маршрутів № 1, 3, 8 та 9 буде продовжено до 01.00 год», – наголосив Іван Бондар.

Він додав, що також дещо зміниться маршрут курсування трамвая № 6: Залізничний вокзал – вул. Вітовського – вул. Підвальна – вул. Миколайчука та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, нещодавно у своєму розпорядження міський голова Львова Андрій Садовий дозволив провести ТзОВ "Леополіс Джаз" і ТзОВ "Севен груп" VІІІ Міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest у місті.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.