Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 21 червня 2018, 12:38

Львівська міськради передбачила кошти на придбання техніки для початкових шкіл

Львівська міськрада

Львівські депутати затвердили зміни до бюджету міста на 2018 рік.

Сьгодні на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили зміни до міського бюджет Львова на 2018 рік. За це рішення проголосували 34 депутати.

Як заявив директор департаменту фінансової політики міськради Олег Іщук, внесення змін до міського бюджету Львова пов’язане з надходженням субвенцій з державного і обласного бюджетів у 36 266,4 тис грн.

Зокрема, із цих коштів передбачено виділити 900 тис грн на оснащення кабінетів фізики, хімії, біології, географії та математики у школах мультимедійними засобами навчання, а 620,7 тис грн – на придбання комп’ютерів для початкової школи.

На програму проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017-2020 роки виділили 8476,3 тис грн. З цих коштів 300 тис грн підуть на реконструкцію вуличного освітлення на вул. Незалежності України в смт. Брюховичі.

Окрім цього, зменшується обсяг субвенції з держбюджету для міського бюджету Львова на 2018 рік на надання пільг та субсидій львів'янам до 254 732 тис грн через зменшенням кількості одержувачів субсидій.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.