Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

investhelp.com.ua

Вівторок, 2 жовтня 2012, 11:39

Третій всеукраїнський форум ОСББ розпочав роботу у Львові

Сьогодні, 2 жовтня, у Львові розпочав роботу Третій всеукраїнський форуму Об‘єднань Співвласників Багатоквартирних Будинків.

На форумі представники влади та ОСББ з усіх регіонів України обмінюються досвідом у вирішенні нагальних проблем, з якими щоденно зустрічаються ОСББ. 

Серед гостей форуму міський голова Львова Андрій Садовий, перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов та заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Груник.

«Я хотів би наголосити на тому, що сьогодні повинна відбутися відверта розмова і вся решта суспільства повинна почути, що ми пропонуємо, які шляхи виходу з ситуації по пошуку власника житла в нашій країні. Вже відбулось три засідання Національної Ради, на яких були прийняті рішення, що сприяють тому, щоб цей процес рухався», – зазначив перший заступник міністра Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов у виступі на відкритті форуму.

Андрій Садовий вважає, що хвиля створення ОСББ триває: «Якщо це починалося, як експеримент, і було дуже багато недовіри, то життя показало, що це вже не є експеримент. Це вже є здорова тенденція і господарювання в будинку, де є об‘єднання співвласників, є на вищому рівні, ніж це є в інших формах. І тут важливо, щоб була підтримка місцевої влади та підтримка на державному рівні», – відзначив він. 

Нагадаємо, у Першому Всеукраїнському Форумі ОСББ брало участь близько 80-ти учасників. Цього року планується, що Форум об‘єднає більш ніж 130 учасників – представників з усіх регіонів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.