Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

П'ятниця, 22 червня 2018, 12:52

Біля "Метро" у Львові зведуть нову багатоповерхівку

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила ТзОВ "Сейвбуд" звести житловий будинок у місті.  

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво ТзОВ "Сейвбуд" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Довгій, 56, 56-А зі знесенням існуючих будівель.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, ТзОВ "Сейвбуд" на вул. Довгій зводитиме житловий комплекс на земельних ділянках, площею 0,1 га і 0,0405 га, які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-1 – зона садибної житлової забудови з допустимим видом забудови багатоквартирних житлових будинків до 4-х поверхів відповідно до плану зонінгу Сихівського району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 15 метрів від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення стін останнього поверху і 18 метрів до гребеня даху.

Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 46,7%. За приблизними підрахунками, будинок матиме не менше 5 поверхів.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, ТзОВ "Сейвбуд" зареєстроване у Львові у 2017 році, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, а його кінцевими власниками є Маркіян Новицький, Ігор Новицький, також засновником фірми є Андрій Ревич.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.