Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гадюка степова

depo.ua

П'ятниця, 22 червня 2018, 15:55

На Львівщині почастішали випадки укусів змій

гадюка степова

Від початку року було госпіталізовано 19 мешканців області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Всього від початку року в області через укуси змій госпіталізували 19 осіб, із них – 3 дитини.

Найбільше випадків зафіксовано у Сколівському районі – 12 випадків, також є постраждалі від укусів змій у Мостиському районі – 3 випадки, Самбірському районі – 1 випадок, Городоцькому районі – 1 випадок, Жидачівському районі – 1 випадок та у Перемишлянському районі – 1 випадок.

Нагадаємо, лише за вчора, 21 червня, до Сколівської центральної районної лікарні в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 4 особи, одна з них – дитина.

Департамент цивільного захисту Львівської ОДА попереджає, щоб не стати жертвою змії, йдучи до лісу чи у місцевість, де можуть перебувати змії, потрібно взяти відповідне взуття та одяг.

Варто одягти вільні штани із цупкої тканини, оскільки у випадку, якщо змія прокусить штани, то вона не зачепить шкіру. Взуття обов’язково повинне бути високим, аби  прикривало оголені ділянки на нозі.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.