Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Іщук

Прес-реліз,   Вівторок, 26 червня 2018, 14:50

Микола Іщук: Результати діяльності ляшківців – найкраща реклама нашої партії

Микола Іщук

Голова Львівської ТО Радикальної партії Ляшка Микола Іщук вважає, що партія та її лідер Олег Ляшко не потребують зайвого піару, адже їхні високі рейтинги зумовлені реальними результатами діяльності партії як в центрі, так і на місцях. 

«Результати діяльності ляшківців – найкраща реклама нашої партії. Наша фракція в парламенті послідовно захищає інтереси простих українців. На це скеровані ухвалені з ініціативи ляшківців закони про заборону вивозу лісу-кругляка, про підтримку вітчизняних товаровиробників, про кредитування аграріїв, підняття виплат пенсіонерам та багато інших. На місцях наші представники послідовно відстоюють інтереси громад і активно долучаються до процесу децентралізації, а також до вирішення інших проблем, які піднімають наші співгромадяни. Тому ми не потребуємо зайвого піару, біг-бордів та іншої візуальної реклами», – наголосив Іщук.

Микола Іщук підкреслив важливу роль лідера на даному етапі розвитку політичних процесів в Україні.

«Радикальна партія – партія лідерського типу, як і більшість інших партій в Україні. Безперечно, особа Олега Ляшка відіграє важливу роль в формуванні її іміджу. В Україні навряд чи знайдеться ще один політик з такою ярко вираженою харизмою, як Олег Ляшко, котрий, так як він, володіє ораторським мистецтвом. Але зверніть увагу на те, що Ляшко – це також потужний організатор, людина, яка власним прикладом показує як можна добиватись результатів у житті й в політиці.

Наше завдання, щоб і на місцевому рівні керівники партійних організацій були такими ж здібними організаторами, як Ляшко. Разом з тим ми не женемося за кількістю членів. Радикальна партія складається з активістів, які є відданими своїм політичним ідеалам, Україні та діють виключно в рамках Конституції і законів України».

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулось засідання прес-клубу. присвячене проблемі промоції політичних партій на місцевому рівні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.