Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

poltava.pl.ua

Вівторок, 2 жовтня 2012, 13:36

Громадськість вимагає від УНП відкликати її представника із 116 ОВК , який працює на Партію регіонів

Громадська організація «Спільна справа» сьогодні  звернулася до голови УНП Юрія Костенка з вимогою відкликати 61 представника цієї партії із ОВК, у тому числі Миколу Щура із членів 116 ОВК, які, за даними організації, працюють на Партію регіонів.

Микола Васильович Щур у 2010 році після арешту представника БЮТ став головою ТВК, після чого виключив ВО “Батьківщина” з виборчих списків, - стверджується у повідомленні.

На парламентських виборах 2012 року Микола Щур обраний секретарем 116 ОВК. 

Нагадаємо, у 2010 року, під час виборчої кампанії у місцеві органи влади,  за підозрою у вимаганні хабара був затриманий голова Львівської обласної ТВК від БЮТ Ігор Кравчук. Ігор Кравчук був засуджений до обмеження волі строком на два роки з позбавленням права обіймати посади у виборчих комісіях та комісіях з проведення референдумів. Тоді ж список БЮТ не був допущений до участі у виборах у Львівську обласну та міську ради. 

Джерело: Спільна справа 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.