Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 2 жовтня 2012, 13:42

Зловмисники пошкодили рекламні щити кандидата у народні депутати по 116 виборчому округу Львова Богдана Хруставчука

Невідомі особи пошкодили рекламні щити кандидата у народні депутати України від Партії реігонів по 116 Залізничному в.о. Богдана Хруставчука.

Про це повідомила прес-служба кандидата в народні депутати. 

Біл-борди політика, які розташовані по вул. Городоцькій, облили фарбою.

Це перший випадок пошкодження агітаційних щитів кандидата-мажоритарника у Львові, - стверджується у опвідомленні. 

«Така реакція на зовнішню агітаційну рекламу кандидата свідчить про те, що прихильники опонентів Богдана Хруставчука по 116 виборчому округу, бачать в молодому політикові реально гідного суперника», - наголошують у прес-службі кандидата.

На думку Богдана Хруставчука, у політичних опонентів вочевидь не вистачило аргументів, щоб висловити своє ставлення більш коректним способом.

«Політичні перегони не повинні бути майданчиком для брудних технологій. На жаль, не всі учасники передвиборчої боротьби це розуміють. Я особисто завжди готовий до відкритих дискусій із представниками опозиційних сил, але, якщо у них немає кращих аргументів, ніж ті, на які вони спромоглися, то нехай знайдуть в собі мужність висловлювати свої погляди в прямому діалозі, а не потайки, обливаючи фарбою рекламні щити інших кандидатів», - зазначив політик.

На думку Богдана Хруставчука, прихильники його опонентів повинні знайти в собі мужність вести політичну боротьбу цивілізованішими методами.

«У нас вільна країна, тому кожен громадянин може виражати свою прихильність, або антипатію у тій мірі, в якій йому дозволяє виховання та моральні принципи. Проте політична боротьба повинна ґрунтуватися на чесній конкуренції та толерантному ставленні до опонентів, а не на бруді», - зазначив політик.

За словами Богдана Хруставчука, незважаючи на заподіяну зловмисниками шкоду, він не подаватиме заяв до правоохоронних органів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.