Зміст статті

4 липня 2018Петро Яцишин

Мейд ін жупан

Громадські вбиральні Львова на батлі з японськими ноу-хау в оформленні природних потреб.

Клозетна компаративістика львівських громадських вбиралень з передовим досвідом у сфері справляння природних потреб made in Japan.

Японський блогер Хідефумі Накамура (Hidefumi Nakamura) став популярним завдяки своєму проекту в Інстаграм @toilets_a_go_go, що присвячений дослідженню громадських вбиралень на його батьківщині. Завдяки Накамурі увесь світ тепер знає про оснащення та вигляд японських вбиралень. Його проект висвітили на свої сторінках CNN, Dailymail, Guardian та інші світові видання.

Варіанти роблять крок вперед після матеріалів своїх зарубіжних колег та творчо підходять до цієї теми. Варіанти не лише відкривають своїм читачам проект японського блогера, але й розвивають його та доповнюють фотографіями громадських вбиралень Львова. Власне, у Львові є 20 громадських вбиралень, з яких лише 13 використовуються за призначенням. Натомість львів’янам і гостям кластерного міста (в бік ІТ) пропонують скористатися громадськими вбиральнями державних установ, а також закладів харчування та готелів на умовах, які встановили їхні власники.

Проспект Свободи

вулиця Механічна

вулиця Князя Романа

Площа Соборна

Львівська міська рада

Площа Ринок

Автор: Петро Яцишин

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.