Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Безсмертний

argumentua.com

Четвер, 5 липня 2018, 17:24

Безсмертний розповів у Львові про своїх спонсорів

Роман Безсмертний

Кандидат у президенти України Роман Безсмертний зустрівся зі львівською публікою у готелі "Дністер".

Кандидат у президенти України Роман Безсмертний на своєму брифінгу у Львові заявив, що Україні та українцям потрібна еліта, яка зможе їх повести за собою у краще життя.

"Еліта – це ті, хто в силу своєї величі та авторитету препарують цінності та подають їх, як інструмент із точки зору завтрашнього дня. Це ті, які засвоїли знання попередніх поколінь, вірують у істинність своїх ідеалів та бачать завтрашній день. Наразі в країні немає політичної еліти, немає за ким іти" – сказав він.

Роман Безсмертний зазначив, що в нього є багато людей котрі його підтримують. Зокрема кожну його зустріч із виборцями фінансували різні люди. Серед них: Віктор Матчук (народний депутат України 6-го скликання та голова Політради Рівненської обласної організації партії "Наша Україна" з 2006 року), Олексій Козаченко (колишній народний депутат "Нашої України" з Одещини) та Володимир Шкляр (колишній народний депутат "Нашої України" та науковий директор ТОВ "Таргет Сервіс-Агро"), який і профінансував зустріч Безсмертного у Львові.

Під час зустрічі Роман Безсмертний також заявив, що поки не бачить перспектив щодо закінчення війни з Росією: "За тривання нинішніх складових війна триватиме безкінечно. В України не вистачає здорового консерватизму. Насамперед, ми повинні думати про себе" – наголосив він.

Щодо ситуації з військовополоненими, то Роман Безсмертний зазначив, що якщо Україна не піде на прямі переговори з Москвою, то так і залишиться в невизначеному стані. На його думку прийняття правового режиму воєнного стану та закону про оборону стане особливо життєвонеобхідним для визначення статусу військовополонених.

"Без сильної армії, агресивної дипломатії, агресивної економіки та агресивних дипломатичних маневрів не обійтися", – додав він.

На запитання журналістів щодо можливого об'єднання з Анатолієм Гриценком, Безсмертний лаконічно відповів, що поки не бачить з ким йому об'єднуватись. У випадку перемоги у президентських перегонах Роман Безсмертний планує реформувати систему освіти в Україні, оскільки вважає, що Україна вже доросла до того рівня, коли можна ставити питання про обов'язкову вищу освіту. Безсмертний наголосив на тому, що українська освіта потребує структурних змін і збільшення частки технічних спеціалістів.

"Готувати людей за вчорашніми чи позавчорашніми технологіями – це пуста трата часу та коштів. Нам потрібно готувати спеціалістів завтрашнього дня" – зазначив кандидат у президенти.

Також Безсмертний заявив, що Україна має обов'язково ставити перед Європейським Союзом, США та країнами, куди виїжджають українські експерти, вимогу щодо відшкодування затрат на підготовку таких фахівців. Ці кошти, на його думку, мають відраховуватися вузам.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.